Augsburg – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Augsburg tar emot serieledarna Dortmund på fredagskvällen. Hemmalaget har tre raka torskar och tolv insläppta mål i bagaget. Klubben hittas på femtondeplatsen i Bundesliga och har bara två poäng ner till Stuttgart på kvalplatsen. Laget bör vara måna om att studsa tillbaka efter 5-1-haveriet mot Freiburg senast och framförallt vill Augsburg nog visa hemmapubliken en helt annan inställning.

Dortmund hade innan 3-2-segern mot Leverkusen, fem raka matcher utan vinst och den tunga torsken mot Tottenham i Champions League. Lättnaden och glädjen hos Dortmund-spelarna var därför stor och med dessa poängtapp i ryggen har också Bayern München knaprat in. Då CL-drömmen ser ut att spricka och nerven i ligan har skruvats åt blir bortamötet mot Augsburg såklart en mycket viktig match.

Jag spelar på raka tvåan till 1,68 @ Bethard.

  • Match: Augsburg – Dortmund
  • Speltips: Dortmund (2)
  • Odds: 1,68 @ Bethard
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 20:30, 1/3

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar