Arsenal – Man United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Arsenal jagar den berömda fjärdeplatsen. Hemmalaget är just nu endast en poäng efter dagens gäster Manchester United som hittas på fjärdeplatsen. Toppmötet på Emirates Stadium i eftermiddag är löjligt viktigt som kan avgöra lagens säsong. Nu är det väldigt jämnt i Premier League-toppen. Liverpool och City fightas om guldet, medan Tottenham, United, Arsenal och Chelsea strider om platserna till Europa.

Manchester United fortsätter prestera under Ole Gunnar Solskjaer. Laget har bara förlorat en match under norrmannens ledning och det var mot PSG i Champions League. En förlust som skulle vändas till avancemang efter en 1-3 seger i Paris. Lukaku var en av de stora matchhjältarna med sina två mål och den kraftfulle forwarden från Belgien har hittat en oerhörd bra form.

Jag spelar på Man United +0,5 till 1,60 @ bet365.

  • Match: Arsenal – Man United
  • Speltips: Man United +0,5
  • Odds: 1,60 @ bet365
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 17:30, 10/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar