Man United – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Manchester United placeras nedanför den absoluta toppen. Man kan genom seger ikväll, klättra några placeringar. Eftersom hela fem poäng skiljer mellan, Red Devils och Arsenal, kommer klubben behöva plocka samtliga poäng ikväll. Speciellt innan Rangnick tar över ansvaret. Michael Carrick har förmodligen gjort läxan och ställer upp ett starkt motstånd på Old Trafford. Att båda lagen gör mål känns trovärdigt.

Arsenal reser till Manchester och sätter fötterna på Old Trafford under torsdagskvällen. Ikväll avslutas veckoomgången och mötet blir högintressant mellan två tippade topplag. Ett lag som floppat hittills och ett annat som hittat formen och befinner sig på en erkänt fin placering. Arsenal kommer förväntas stå upp väldigt bra. Lagen slåss om otroligt viktiga poäng och rivalerna gör upp om mer än bara det.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Man United – Arsenal
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:15, 2/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!