Inter – Frankfurt

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Inter slutade på fjärdeplats i ligan och blev därav direktkvalificerade till Champions League. Deras resa blev dock inte långvarig, italienarna hamnade i en otroligt svår grupp. ”Nerazzurri” slutade på tredjeplats med lika många poäng som grupptvåan Tottenham. Tredjeplaceringen ger dock revanschchans i Europa League. Klubbens stjärna Icardi är indragen i ett drama och missar detta möte, pga vägran till spel.

Eintracht Frankfurt går bra i Bundesliga. De hittas på femteplatsen och därmed Europa League-platsen. Fjolårets final i tyska cupen stod mellan Frankfurt och Bayern. Hemmalaget lyckades överraskande nog vinna titeln, som gav inträde i årets Europa League. Laget hamnade i en grupp som på förhand såg svår ut för Frankfurt, men det visade sig bli en enkel uppgift. Laget vann samtliga sex matcher.

Jag spelar på Frankfurt +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,67 @ ComeOn.

  • Match: Inter – Frankfurt
  • Speltips: Frankfurt +0,5 (AH)
  • Odds: 1,67 @ ComeOn
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 14/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar