AIK – Eskilstuna

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

AIK var Allsvenskans bästa defensiva lag under föregående säsong. Uppenbarligen är klubbens form bra med tanke på avancemanget till semifinal i cupen. Laget har vunnit tre av fyra matcher. Östermatchen avgjordes i förlängning, där nyförvärvet Chinedu Obasi blev hjälte. Mest imponerande med hemmalaget är att dem spelat 16 raka matcher utan att förlora. Laget är obesegrade i nio raka hemmamatcher.

Eskilstuna hade klart bäst defensiv i Supetettan förra säsongen. Klubben släppte endast in 16 mål på 30 matcher, vilket var 14 färre än Helsingborg som släppte in näst minst. Vissa frågetecken har höjts inför årets säsong då man tappat fenomenale målvakten Gianluca Curci till Hammarby, samt nyckelbacken Alexander Michel till Alkhor Sports Club i Qatar. Laget har dock ynka två insläppta mål på fyra matcher.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,74 @ Unibet.

  • Match: AIK – Eskilstuna
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,74 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:15, 17/3
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!