Malmö – Eskilstuna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmös utgångsläge inför returmatchen mot Wolfsburg på Swedbank Stadion, var bra, men dessvärre slutade matchen i 0-3-förlust. Detta innebär att skåningarna är utslagna ur Europa League och klubben kan lägga fullt fokus på Svenska Cupen nu och Allsvenskan därefter. De inledde gruppspelet med att vinna med hela 8-0 mot Syrianska och besegrade därefter Karlskrona, med 2-1 trots inte bästa startelva.

Eskilstuna kommer inför tredje och sista gruppspelsmatchen med en bra känsla. Senaste matchen spelade man mot Syrianska och vann med 6-1, första matchen i gruppen slutade 1-1 mot Karlskrona. Nu ska man försöka ta sig an Malmö som sett till pappret helt klart är det bättre laget. Man är underdogs under söndagens match men kan rent matematiskt ta sig vidare till slutspel om man vinner.

Jag spelar på Malmö -1,5 (Asian Hanidcap) till 1,50 @ betsson

  • Match: Malmö – Eskilstuna
  • Spel: Malmö -1,5 (AH)
  • Odds: 1,50 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 14:30, 8/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar