Örgryte – Eskilstuna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örgryte har ambitioner att ligga i övre tabellhalvan och med deras nuvarande form finns möjligheter att plocka en topplacering. Klubben är nämligen obesegrade i sex raka matcher i Superettan. Göteborgarna har inkasserat sju poäng på sina senaste tre matcher. Laget besegrade Akropolis och Sundsvall. Laget spelade dessutom 1-1 mot serieledarna Värnamo i nu senast. Man är formstarka för tillfället.

Eskilstuna fortsätter att blanda och ge i säsongens ligaspel. Ena veckan kan de göra en stark insats, men sedan kan de följa upp med en urusel insats därefter. Deras blandade prestationer förklarar varför laget inte hittas högre upp i tabellen än på tiondeplatsen. Det ska även tilläggas att de orangeklädda är väldigt svaga på resande fot. Eskilstuna är faktiskt det sämsta bortalaget i Superettan den här säsongen.

Jag spelar på Örgryte Draw No Bet till 1,61 @ bet365.

  • Match: Örgryte – Eskilstuna
  • Spel: Örgryte DnB
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar