Sundsvall – Eskilstuna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sundsvalls säsongsinledning har varit väldigt tuff och uppehållet kom också lägligt. Inför detta uppehåll hade Sundsvall hela sju raka matcher utan vinst. Det ska dock nämnas att hemmalaget mött flera tuffa motståndare. Klubben mötte Norrköping, Malmö, AIK samt spelade ett derby mot Östersund. Den usla formen har därutom påverkat deras tabellplacering. De hittas nu på kval och fjortondeplats i tabellen.

Eskilstuna var vårens sämsta lag och när Allsvenskan nu drar igång igen har man en rejäl uppförsbacke att jobba i. Laget ligger sist i tabellen och har endast sex poäng. Skall man ha en chans att klara sig kvar behöver man plocka fler poäng. Laget har endast en seger och den kom i premiären mot IFK Göteborg. Sedan dess har man spelat tolv matcher och endast fått med sig ytterligare tre poäng.

Jag spelar på raka ettan till 2,04 @ Svenska Spel.

  • Match: Sundsvall – Eskilstuna
  • Spel: Sundsvall (1)
  • Odds: 2,04 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 23:00, 29/6

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar