Sundsvall – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sundsvall har blandat och gett under inledningen av Allsvenskan. Just nu återfinns laget på niondeplats i tabellen. Sundsvall har inkasserat två vinster, kryssat vid två tillfällen och förlorat tre matcher. Klubben kommer senast från en bortatorsk mot Häcken, vilket inte var en underprestation. Innan dess vann klubben övertygande mot Falkenberg med 3-1 och spelade oavgjort borta mot Helsingborg.

Örebro är placerade på fjortondeplatsen. Det är inte lätt att förvänta sig mer från Närke-laget. Vid detta nu har man endast lyckats få med sig en enda seger, två oavgjorda och hela fyra förluster. Laget är trots detta duktiga på att skaka starkare motståndare. Senast gjorde man precis det mot Hammarby. Trots att Bajen var det bättre laget och borde kanske gjort ytterligare ett och två mål.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ betsson.

  • Match: Sundsvall – Örebro
  • Spel: Sundsvall (1)
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 11/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar