Sundsvall – Örebro

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sundsvall har spelat upp sig rejält på sistone och kommer med två raka vinster medan Örebro har en katastrofal form och saknar en vinst i över 7 matcher. Efter att ha sett Närkelaget i de två senaste matcherna så väljer jag att gå emot direkt. Fortsätter man på detta spår lär superettan vara nästa.

Sundsvall som kommit till allsvenskan som nykomlingar har imponerat rejält och spelat in hela 20 poäng hittills vilket gör att man placerar sig en god bit över strecket. Till skillnad från Örebro så har man presterat i de två senaste matcher och det med en fin målskillnad med 5-0. Senast kunde man enkelt avfärda Kalmar med 0-2 och gången innan det hela 3-0 mot Hammarby. Fortsätter man på det inslagna spåret lär dagens möte bli en enkel seger och jag spikar!

Örebro har jag kikat på i två raka matcher och blivit riktigt missnöjd med. Mot IFK Göteborgvet jag inte vad man höll på med och 6-0 var en rättvis förlust. Senast torskade man även motNorrköping på hemmaplan med 1-3 och jag skulle säga att verkligen visat sig vara bland de sämre lagen i serien. Man har förvisso mött oerhört svårt motstånd på sistone, men det ursäktar inte själva insatsen, och jag kan inget annat än att ge avslagsstämpeln till detta Örebro!

Sundsvall som höjt sig på sistone medan Örebro gått ner sig. För mig blir raka ettan ett självklart spel och jag höjer insatsen till strax över medel!

  • Match: GIF Sundsvall – Örebro SK
  • Spel: GIF Sundsvall rak vinst
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 16.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar