St. Louis – Edmonton

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

St. Louis Blues innehar för närvarande en direktplats i den centrala delen av västra konferensen, med två poäng till godo på närmast jagande lag. Oroande för ”Blues” inför nattens match är skadesituationen som knappast har ljusnat. Det finns också förhoppningar om tillgängliga spelare i matchtruppen snart igen. Fem av spelarna är emellertid borta. Blais och Edmundsson kommer säkerligen spela.

Edmonton Oilers har i skrivande stund sju poäng upp till att knipa ett wild card och då återstår runt 20 poäng att spela om. Det blir väldigt tufft och ska det gå, krävs en stark avslutning på säsongen. Det är å andra sidan inte omöjligt med tanke på att de inte heller har någonting att förlora. Skadesituationen är klart mer gynnsam för bortalaget som bara har Jesse Puljujarvi på skadelistan inför matchen.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 2,25 @ Bethard.

  • Match: St. Louis – Edmonton
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,25 @ Bethard
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 01:05, 20/3

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar