St. Louis – Edmonton

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

St. Louis Blues återfinns på förstaplatsen i Western Conference. Hemmalaget stod för en imponerande uppvisning när de senast satte stopp för Colorados poängsvit på nio raka matcher. Regerande mästarna vann med 5-2 i Enterprise Center under natten till tisdag. David Perron gjorde hattrick, samt Vince Dunn och Jordan Kyrou gjorde varsitt. Jordan Binnington gjorde 26 räddningar. De har resultaten 21-8-6.

Edmonton Oilers hittas på sjundeplatsen i Western Conference. Mikko Koskinen stod för 34 räddningar på 35 skott senast mot Dallas när han fick hållna nolla sprucken av Tyler Seguin i 2-1-segern för Oilers under natten till tisdag i American Airlines Center, lagen drog på sig totalt nio bestraffningar. I och med vinsten så bröt Oilers den fyra matcher långa förlustsviten man hade. Här lär det bli tufft.

Jag spelar på St. Louis ML till 1,58 @ Unibet.

  • Match: St. Louis – Edmonton
  • Spel: St. Louis (1)
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 02:30, 19/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!