St. Louis – Edmonton

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

St. Louis Blues återfinns på förstaplatsen i Western Conference. Hemmalaget stod för en imponerande uppvisning när de senast satte stopp för Colorados poängsvit på nio raka matcher. Regerande mästarna vann med 5-2 i Enterprise Center under natten till tisdag. David Perron gjorde hattrick, samt Vince Dunn och Jordan Kyrou gjorde varsitt. Jordan Binnington gjorde 26 räddningar. De har resultaten 21-8-6.

Edmonton Oilers hittas på sjundeplatsen i Western Conference. Mikko Koskinen stod för 34 räddningar på 35 skott senast mot Dallas när han fick hållna nolla sprucken av Tyler Seguin i 2-1-segern för Oilers under natten till tisdag i American Airlines Center, lagen drog på sig totalt nio bestraffningar. I och med vinsten så bröt Oilers den fyra matcher långa förlustsviten man hade. Här lär det bli tufft.

Jag spelar på St. Louis ML till 1,58 @ Unibet.

  • Match: St. Louis – Edmonton
  • Spel: St. Louis (1)
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 02:30, 19/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar