Edmonton – Ottawa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers besöks av Ottawa Senators under natten till torsdag. Draisaitl fick stopp på måltorkan samtidigt som Connor McDavid gjorde två assist för Oilers, när Ottawa besegrades (3-2) under natten till tisdag. Leon Draisaitl gjorde första målet sedan februari, assisterad av Kyle Turris. Mikko Koskinen gjorde 26 räddningar för Oilers, som nu har resultatraden 16-11-0 denna säsong.

Ottawa Senators Evgenii Dadonov och Tim Stutzle gjorde målen och Thomas Chabot hade två assist. De har resultatraden 9-18-1 för säsongen och målvakten Joey Daccord stod för 34 räddningar. Det var den första matchen av tre raka lagen emellan, andra kommer spelas här under natten till torsdag. Gästerna spelade sin andra raka match mot Calgary där de vann med 4-3 efter straffar under söndagen.

Jag spelar på raka ettan till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Edmonton – Ottawa
  • Spel: Edmonton (1)
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 02:00, 11/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar