Ottawa – Edmonton

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Ottawa Senators återfinns på sistaplatsen i North Division. Jake Allen var i centrum för dennes Montreal Canadiens med 34 räddningar. Canadiens besegrade Ottawa Senators med 2-1 i Canadian Tire Centre senast. Colin White gjorde målet för laget och målvakten Matt Murray gjorde 30 räddningar. Ottawa har resultatraden 2-9-1 för nuvarande säsong och har förlorat tio av hemmalagets elva senaste matcher.

Edmonton Oilers blev besegrade av Calgary Flames med 6-4 senast. Connor McDavid gjorde såklart mål och en assist för Edmonton som nu är 6-7-0 för säsongen. Oilers hade innan denna matchen, vunnit tre raka matcher. Gästerna har ett gyllene läge att komma tillbaka på det vinnande spåret. Oilers kommer straffa denna tunna defensiven ifall inte Ottawa höjer sig. McDavid och Draisaitl är ett ständigt hot.

Jag spelar på raka tvåan till 1,56 @ Unibet.

  • Match: Ottawa – Edmonton
  • Spel: Edmonton (2)
  • Odds: 1,56 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 9/2
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!