Edmonton – Calgary

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers gästas av Calgary under denna söndagsmorgon. Hemmaklubben hade tuffa matcher mot Toronto och har möjlighet till revansch inatt. Jimmy Vesey gjorde två mål, Jason Spezza hade tre assist och Toronto Maple Leafs avslutade en tre matcher lång matchserie med tredje raka segern över Edmonton Oilers med 6-1 under natten till torsdag. Innan förlusten, hade Oilers fem raka segrar.

Calgary Flames avslutade den tre matcher långa matchserien mot Ottawa under natten till fredag, med en 7-3-seger och sen sparkade man huvudtränaren Geoff Ward. Darryl Sutter är mannen som man tagit in istället för Ward. Dillon Dube gjorde sitt första NHL-hattrick samtidigt som Sean Monahan och Derek Ryan gjorde varsitt mål och assist för laget som nu har resultatraden 11-11-2 den här säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 2,16 @ Unibet.

  • Match: Edmonton – Calgary
  • Spel: Edmonton (1)
  • Odds: 2,16 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 04:00, 7/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar