NY Rangers – Edmonton

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Rangers placerar sig på femteplats i Eastern Conference. Mika Zibanejad gjorde hattrick och Igor Shesterkin räddade 38 skott Rangers som plockade en 4-0-seger mot Tampa Bay Lightning hemma i Madison Square Garden under natten till måndag. Ryan Strome gjorde mål, Chris Kreider tog tre assist och Adam Fox kunde inkassera två assister. Hemmalagets formkurva pekar parallellt uppåt.

Edmonton Oilers återfinns på åttondeplatsen i Western Conference. Noah Dobson gjorde mål med 3:52 spelade av förlängningen för att ge Islanders en 3-2 seger över Edmonton i UBS Arena under natten till söndag. Leon Draisaitl gjorde 25:e målet för säsongen, vilket tar han till en ledning i NHL:s målliga. Mikko Koskinen räddade 26 skott för Oilers som har förlorat tre raka matcher och två raka på övertid.

Jag spelar på Rangers Draw No Bet till 2,05 @ bethard.

  • Match: NY Rangers – Edmonton
  • Spel: Rangers DnB
  • Odds: 2,05 @ bethard
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 4/1

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar