Djurgården – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården jagar 2-1 i matchserien mot Skellefteå i detta kvartsfinalspel. Intressant nog öppnade man serien med en trevande tillställning, där stockholmarna verkade ha inspirerats av rivalen AIK i deras inställning till matchen. Under grundserien var Djurgården nämligen starkast i serien med offensiven. Viljan och modet att anfalla fanns inte där. Senast vaknade klubben till liv och släppte på bromsen.

Skellefteå är också ett bra offensivt lag, men just här tror jag att laget ligger lite i lä mot ett blodtörstigt Djurgården som nu fått vittring. I Skellefteås senaste match som spelades på hemmaplan, släppte de in hela sex puckar. Fokus bör kanske ligga snarare på att täppa till än att forcera framåt. Dessutom är Djurgården förmodligen revanschsugna på att göra en bra match inför dess hemmapublik.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ ComeOn.

  • Match: Djurgården – Skellefteå
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 1,95 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar