Djurgården – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården återfinns på jumboplatsen i SHL-tabellen. Stockholmarna har 13 poäng upp till säker mark och inte mycket tyder på att man heller kommer kunna undvika negativt kval denna säsongen. Innan uppehållet hade laget fyra raka förluster och i deras prekära situation, behöver de verkligen inkassera varje poäng. När gästande Skellefteå kommer på besök, tror jag knappast klubben plockar poäng.

Skellefteå placeras på tredjeplatsen denna säsongen. Formen var god innan uppehållet med fyra segrar på fem senaste matcherna. Dessvärre förlorade norrlänningarna senast mot tabellettan Rögle med 3-0. Men jag tror att de kommer stärkta tillbaka efter uppehållet. Det mesta tyder på att SAIK vinner kvällens match. Gästerna är formstarka och kommer såklart behöva kriga för varje poäng i tabelltoppen.

Jag spelar på raka tvåan till 2,10 @ Unibet.

  • Match: Djurgården – Skellefteå
  • Spel: Skellefteå (2)
  • Odds: 2,10 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar