HV71 – Färjestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 inledde kvartsfinalspelet på bortaplan mot Färjestad och vann matchen med 2-1. I Kinnarps Arena spelade laget väldigt bra under första perioden och de skulle kanske haft bättre utdelning än vad de fick. Färjestad var dock effektiva och vann i Jönköping. Förutsättningarna såg givetvis tuffa ut för HV71 inför senaste matchen, men smålänningarna imponerade återigen och leder samtidigt matchserien med 2-1.

Färjestad klev in i slutspelet som favoriter till guldet vid sidan av Luleå, som också låg i topp av tabellen. Efter 52 spelade omgångar hade båda lagen nämligen samlat in 102 poäng och var därmed klart bäst i toppen. Förutom hemmaplansfördel rakt igenom hela slutspelet för FBK, innebar det här också ett ökat favorittryck. Matcherna har inte slutat som förväntat och HV känns vassare än vad många trodde.

Jag spelar på HV71 Draw No Bet till 1,82 @ betway.

  • Match: HV71 – Färjestad
  • Spel: HV71 DnB
  • Odds: 1,82 @ betway
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/3

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar