Helsingborg – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg är nykomlingar i Allsvenskan. Skåningarna ramlade ner till Superettan hösten 2016 efter ett horribelt kval mot Halmstad. Till skillnad från flertalet andra nykomlingar, inte minst ur ett historiskt perspektiv, kommer hemmalaget med en synnerligen stark trupp med flera meriterade namn. Om alla pusselbitar faller på plats som planerat, kan HIF samtidigt bli ett lag som tillhör den övre tabellhalvan.

Norrköping har haft lite problem att hitta en jämnhet i prestationerna. Det som oroar en del för Jens Gustafsson är att anfallaren Christoffer Totte Nyman inte varit i speldugligt skick och därför inte kunnat träna och spela för fullt. Å andra sidan har Jordan Larsson tacklat den nya, tuffa konkurrenssituationen på bästa sätt genom att spruta in mål under vintern. Inför premiären saknas troligen Simon Thern.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,75 @ bwin.

  • Match: Helsingborg – Norrköping
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,75 @ bwin
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 31/3

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar