Norrköping – Helsingborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping var vårens största besvikelse i Allsvenskan. Hemmalaget halkade efter tabelltoppen ganska snabbt. Efter den svaga inledningen har de under sommaren spelat upp sig, och minskat sitt avstånd till toppen. Med tio seriematcher kvar, har klubben tio poäng upp till serieledande Djurgården och lagets guldchanser får ses som väldigt små. Däremot har klubben fortfarande chans på en plats till Europa.

Helsingborg har varit rubrikernas lag under veckan. Pär Hansson tvingas avsluta sin spelarkarriär efter nackskada, förlust mot division 1-laget Oskarshamn i svenska cupen och Henrik Larsson avslutar sitt tränaruppdrag. Utöver detta är man inblandade i bottenstriden och riskerar att åka ur allsvenskan. Efter fem raka matcher utan vinst har avståndet ner till den absoluta bottenstriden krympt rejält. Nu är det endast två poäng ner till Falkenberg på kvalplats samt fyra poäng till AFC på nedflyttningsplats.

Jag spelar på Norrköping -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,68 @ ComeOn.

  • Match: Norrköping – Helsingborg
  • Spel: Norrköping – 1,0 (AH)
  • Odds: 1,68 @ ComeOn
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 15:00, 25/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar