Elfsborg – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elfsborg står inför en väldigt svår uppgift i premiären av Allsvenskan mot gästande Hammarby. Många klubbar har emellertid svårt att plocka poäng på konstgräset i Borås. Hemmalagets fjolårssäsong gick knappast som planerat och den var också förvånansvärt dålig ifrån Boråsarna med truppen som laget besitter. Pawel Cibicki är inlånad från Leeds och är den som förväntas leverera framåt.

Hammarby har högt ställda förväntningar på sig av klubbens fans. Bajen visade upp en makalös form i första halvan av fjolårssäsongen, men dalade under hösten och slutade därmed på en fjärdeplats. Men Hammarby ser ut att vara på uppgång och har knutit tills sig några väldigt intressanta nyförvärv inför den här säsongen. Hammarbys försäsong har varit ganska darrig med flera svaga prestationer.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,75 @ bet365.

  • Match: Elfsborg – Hammarby
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar