Hammarby – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hammarby har svajat under säsongsinledningen, men man börjar äntligen hitta en kontinuitet. Lagets situation ser stabilare ut och efter derbysegern mot Djurgården och söderlaget har fått självförtroende. Det finns kvalitet i spelartruppen och laget skall naturligtvis återfinnas i toppen av säsongen. Man imponerar just nu och dem borde ha krafterna att stå emot gästerna som har imponerat.

Elfsborg möter ett Hammarby som är på uppåtgående form. De hade gärna mött Bajen när formen var värre, men nu ställs man inför en rejäl utmaning och värdemätare när formerna jämförs mot varandra. Elfsborg är i storform och har imponerat kraftigt. Bajen börjar komma igång och är i fullfart uppåt, där segern i derbyt gör nytta. Elfsborg har dock ett fungerande kollektivt, där laget går före spetsen.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – Elfsborg
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 14:30, 16/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar