Elfsborg – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elfsborg fick en flygande start på den allsvenska säsongen när hemmalaget i deras premiär, besegrade Göteborg på bortaplan. Elfsborg spelade stundtals mycket bra och fortsätter man på den ingångna vägen, kommer laget finnas på övre halvan av tabellen. På onsdag väntar en riktigt tuff uppgift, när Stockholmslaget gästar. Inför tillställningen är Elfsborg ganska stora underdogs.

Hammarby levde upp till dess favoritskap i premiären och besegrade Östersund med 2-0 hemma. Där Hammarby imponerade som mest var helt klart i offensiven. När Hammarby anfaller går det oerhört snabbt och man har flera spetsspelare av högsta allsvensk klass. I fjol var Hammarby ruskigt starka i sin offensiv och man slog allsvenskt målrekord. Just nu har Bajen helt klart allsvenskans bästa offensiv.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,66 @ betsson

  • Match: Elfsborg – Hammarby
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,66 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar