Valencia – Real Madrid

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Valencia har verkligen imponerat under sista tiden. De vann knappt några matcher alls i inledningen av säsongen, till att numera befinna sig på Europaplats, närmare bestämt sjätteplatsen. Hemmalaget siktar självfallet på en Champions Legue-plats. Valencia har 16 raka matcher utan förlust, i såväl seriespelet som inhemska cupen och Europa League. Senast tog klubben en fin 1-0-seger mot Sevilla.

Real Madrid hittas på tredjeplats i seriespelet. Gästerna trillade ur CL-åttondelsfinalen, mycket oväntat mot holländska Ajax. Numer ligger deras fokus på Primera División. Det kan som bäst bli en silvermedalj och det vore väl i viss mån plåster på såren. Lite av ett lyft sedan tränarbytet, men Real Madrid har det fortfarande problematiskt och var extremt illa ute i hemmamötet mot tabelljumbon Huesca senast.

Jag spelar på Valencia +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,94 @ Unibet.

  • Match: Valencia – Real Madrid
  • Spel: Valencia +0,25 (AH)
  • Odds: 1,94 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:30, 3/4
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!