Tottenham – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tottenham har lämnat Wembley och återgått till nya Tottenham Hotspur Stadium. Hemmalaget inledde spelet på nya arenan med vinst mot Crystal Palac. En lyckad kväll för Tottenham som vann övertygande och relativt enkelt. Det var dock, länge ett dödläge, men sydkoreanen Heung Min Son lyckades spräcka nollan. Såklart en sten som släppte från Spurs-fansens axlar. Christian Eriksen gjorde därefter 2-0.

Manchester City är nöjda med lottningen inför kvartsfinalerna i Champions League. Det blev Tottenham som blev nästa motståndare och där har man sedan tidigare ett bra övertag med flera segrar. Laget har gått och blivit en klubb men framförallt ett lag att lita på. De radar upp segrar och ligatiteln i år närmar sig även den, trots att man har hårt sällskap av Liverpool. City har 14 raka segrar, ett otroligt facit.

Jag spelar på raka tvåan till 1,90 @ betsson.

  • Match: Tottenham – Man City
  • Spel: Man City (2)
  • Odds: 1,90 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 9/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar