Tottenham – Brighton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tottenham tog en historisk vinst mot konkurrenten Manchester City i dubbelmötet av CL-kvarten precis nyligen. Efter 1-0 på hemmaplan förlorade Hotspurs med 4-3 i Manchester och gick vidare på bortamål. Vinsten var historisk eftersom Tottenham aldrig lyckats nå semifinal i Champions League förr. Heung-Min Son har formtopp. sydkoreanen nätade bland annat tre gånger mot City och Palace.

Brighton såg ut att lösa nytt kontrakt utan större problem, men efter att ha förlorat mot Cardiff hemma, ser det inte lika övertygande ut. Med mindre än en handfull matcher kvar att spela placerar sig Brighton precis ovanför det röda strecket med sina 34 poäng, följt av Cardiff med sina 31 poäng. Laget plockade poäng mot Wolves senast. Vad man dock har extrema problem med i nuläget är målproduktionen.

Jag spelar på Tottenham -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ bethard

  • Match: Tottenham – Brighton
  • Spel: Tottenham -1,5 (AH)
  • Odds: 1,93 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 23/4

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar