Brighton – Man United

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Brighton inledde säsongens första möte i Premier League med förlust på Vicarage Road mot Watford med 2-0. Nyckeln för att hemmalaget lyckades säkra kontraktet i förra årets ligsaspel, var deras solida hemmaspel och därför ska man kanske inte dra alldeles för stora växlar av senaste förlusten. Brighton klarade dock inte av att hota motståndarna, knappt inte ens när positionerna trycktes upp.

Manchester Uniteds premiär slutade med tre poäng, genom 2-1 mot Leicester på Old Trafford. Spelet hackade en hel del, men positiva delar fanns samtidigt att hämta ut. Landslagsmannen Victor Lindelöf visade att VM-formen är konserverad och har stärkt sina aktier i mittlåset, som kompanjon till Eric Bailly. Trots alla avbräck hos gästerna, ska de normalt vara numret större än Brighton.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ betway.

  • Match: Brighton – Man United
  • Spel: Man United (2)
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 19/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar