PSV – Tottenham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

PSV Eindhoven gästas av Tottenham på Philips Stadion i Eindhoven. De krossar allt motstånd i ligaspelet under nuvarande säsong. PSV har dessutom vunnit samtliga nio matcher och är överlägsna serieledare. Säsongens trupp är väldigt spännande, både intressant och ung. Klubben är såklart stora guldfavoriter i Eredivisie och är, bevisligen ett lag att räkna med tidigt. 3-0 vinsten mot Ajax säger sitt.

Tottenham har blivit nollade efter två spelade matcher i Champions League-gruppspelet. Inter blev för tuffa på bortaplan och Barcelona var numret större när de var på besök i London. Nu möter Spurs det andra laget som tagit noll poäng. Gästerna kommer ifrån en derbyseger mot West Ham och formen ser okej ut, två raka segrar i ligan efter förlusten mot Barcelona. Tre poäng är ett måste i kvällens match.

Jag spelar på Tottenham -0,25 mål (Asian Handicap) till 1,85 @ bet365.

  • Match: PSV – Tottenham
  • Spel: Tottenham -0,25 (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:55, 24/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar