PSV – Tottenham

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

PSV Eindhoven gästas av Tottenham på Philips Stadion i Eindhoven. De krossar allt motstånd i ligaspelet under nuvarande säsong. PSV har dessutom vunnit samtliga nio matcher och är överlägsna serieledare. Säsongens trupp är väldigt spännande, både intressant och ung. Klubben är såklart stora guldfavoriter i Eredivisie och är, bevisligen ett lag att räkna med tidigt. 3-0 vinsten mot Ajax säger sitt.

Tottenham har blivit nollade efter två spelade matcher i Champions League-gruppspelet. Inter blev för tuffa på bortaplan och Barcelona var numret större när de var på besök i London. Nu möter Spurs det andra laget som tagit noll poäng. Gästerna kommer ifrån en derbyseger mot West Ham och formen ser okej ut, två raka segrar i ligan efter förlusten mot Barcelona. Tre poäng är ett måste i kvällens match.

Jag spelar på Tottenham -0,25 mål (Asian Handicap) till 1,85 @ bet365.

  • Match: PSV – Tottenham
  • Spel: Tottenham -0,25 (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:55, 24/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!