Sochaux – Le Havre

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sochaux återfinns precis ovanför det negativa kvalstrecket med dess 33 inspelade poäng. Souchaux är därmed rejält indragna i den förödande bottenstriden. Det är en tight bottenstrid och Nancy återfinns endast en poäng bakom dem och Beziers hittas sex poäng bakom. Laget kommer emellertid ifrån en 1-0-vinst mot Paris FC. Laget från huvudstaden dominerade och Sochaux vann turligt nog matchen.

Le Havre ligger betydligt bättre till i tabellen. I skrivande stund hittas dem på niondeplats i tabellen med 44 poäng efter 31 omgångar. Men klubben själva är nog inte helt nöjda med deras placering. Gästerna var nämligen med och tävlade om kvalplatserna under en längre period den här säsongen. Men nu till slutet har bortalaget halkat ner i tabellen på grund av deras svårighet att avgöra sina matcher.

Jag spelar på Le Havre Draw No Bet till 1,80 @ betway.

  • Match: Sochaux – Le Havre
  • Spel: Le Havre DnB
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:00, 12/4

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar