Malmö – Östersund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö har varit landets mest framgångsrika klubb senaste åren, mycket på grund av deras insatser ute i Europa. Laget har imponerat under flera säsonger och varit Allsvenskans ansikte utåt, många gånger. Starten på den nuvarande säsongen har emellertid varit betydligt sämre. Skåningarna har inte vunnit i Allsvenskan. Senast torskade laget också borta mot Sundsvall med 3-1. Tungt tapp såklart.

Östersund fortsätter med sin engelska touch i laget. Gästerna spelade 0-0 mot AIK i premiären och man inledde säsongen mycket lovande. När sedan hemmapremiären väntade såg man ytterligare ett snäpp vassare ut. Östersund besegrade bottentippade Falkenberg med 3-2. Östersund har bara vunnit ett av sju möten mot Malmö och har en onekligen dålig historik mot skåningarna.

Jag spelar på raka ettan till 1,51 @ betsson.

  • Match: Malmö – Östersund
  • Spel: Malmö (1)
  • Odds: 1,51 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 17:30, 14/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar