Nantes – PSG

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Nantes har ingen vidare form för tillfället. Det femtondeplacerade laget, sprattlade visserligen till senast och vann mot Lyon med 2-1. Dessförinnan hade hemmalaget noterats för fyra raka ligaförluster. Nantes gick mållösa i tre av dessa matcher. Här under fredagskvällen spelar Nantes på hemmaplan. Där har Nantes knappast varit speciellt starka under säsongen med sex vinster, fyra oavgjorda och fem torskar.

PSG reser till Nantes med en skadeskjuten trupp. Storstjärnorna Edinson Cavani och Neymar missar den här matchen på grund av skadeproblem. Även Thiago Silva och Di Maria är skadade och otillgängliga. Trots det besitter bortalaget en ganska bra bredd i spelartruppen. Med den skadelistan läggs ansvar på Kylian Mbappes axlar. Men fransmannen har tidigare visat, att det är något som han trivs med.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ bet365.

  • Match: Nantes – PSG
  • Spel: PSG (2)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar