Norwich – Sheffield W

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norwich har möjlighet att säkra uppflyttningen till Premier League under fredagen. Vid trepoängare här, kan nämligen Sheffield United inte komma ikapp. Seger ikväll, skulle dessutom betyda att man med allra största sannolikhet vinner titeln framför Leeds. Det är framför allt Norwich offensiv som har sett ruskigt bra ut med Teemo Pukki som levererar. Norwich bör vara ordentligt taggade inför hemmapubliken.

Sheffield Wednesday huserar på tiondeplats i Championship med sina 59 poäng. Det finns en teoretisk chans för laget att nå sjätteplatsen i ligan och således vara med i play-off slutspelet, men den chansen är så otroligt liten att den nästan är obefintlig. Lagets senaste resultat är ojämna, något man kan förvänta sig av ett mittenlag i en liga som Championship. Formen är varken på topp eller urusel.

Jag spelar på raka ettan till 1,52 @ betsafe.

  • Match: Norwich – Sheffield W
  • Spel: Norwich (1)
  • Odds: 1,52 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 19/4

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar