Middlesbrough – Sheffield

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Middlesbrough tillhör de främsta favoriterna att avancera upp till Premier League. Detta misslyckades man med förra säsongen via en semifinalförlust i playoffet. På tränarposten har erfarne Tony Pulis tagits in som emellertid har mindre rutin från klubbar med toppambitioner. Klubben var svårt utsatta redan i premiärmatchen, i en svår match mot Millwall. Man lyckades dock rädda en poäng i slutet.

Sheffield United var ett av förra årets utropstecken i Championship, då uppflyttade från tredjeligan, och om det inte vore för det tydliga momentumtappet i den senare delen av serien skulle det åtminstone ha blivit en playoffplats. Lite omvänd karaktär var det i gästernas premiärmatch, där man tappade sent. Mot Gramham Potters Swansea blev det en 1-2-förlust via insläppta mål i den andra halvleken.

Jag spelar på raka ettan till 2,25 @ betway.

  • Match: Middlesbrough – Sheffield U
  • Spel: Middlesbrough (1)
  • Odds: 2,25 @ betway
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar