Sheffield W – Swansea

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sheffield Wednesday tar emot toppklubben Swansea på Hillsborough Stadium här under tisdagen. Med sex serieomgångar återstående, finns det fortfarande, hopp om säkrat kontrakt för Sheffield, men dock, krävs mycket av hemmalaget. Det har varit en tung säsong för laget, som inledde med avdrag på hela sex poäng. Dessa poäng hade varit väldigt viktiga i den stundade bottenstriden.

Swansea slåss om en plats i Premier League nästa säsong. De var på god väg till att vara med i kampen om direkt-placeringarna till Premier League, men en rejäl formsvacka på fyra raka förluster satte stopp för gästerna. Konkurrenterna Norwich och Watford kunde dra ifrån rejält i toppstriden. Nu får Swansea istället rikta in sig på att knipa en av kvalplatserna med sex matcher kvar att spela.

Jag spelar på över 1,5 mål till 1,50 @ bet365.

  • Match: Sheffield W – Swansea
  • Spel: Över 1,5 mål
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/4
SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!