Hammarby – Eskilstuna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby kommer pressade till denna tillställning på Tele2 Arena. Med förvåning och stor besvikelse ur Bajen-ögon, är det bara två ynka poäng på de tre inledande matcherna som Bajen lyckats skrapa fram. Stockholmarna besitter oerhört mycket individuell skicklighet och lagbygget ser mycket intressant ut utifrån. Finns kvalité i spelartruppen som kan vara spännande att få följa utvecklingen på.

Eskilstuna är nykomling i Allsvenskan och efter en fin cupinsats, har de hajpats upp en del. På pappret och i bolagens oddssättning sätts Hammarby som självklara favoriter i mötet och det är verkligen dags för en seger för Bajen. AFC har inte gått mållösa från ett möte på så mycket som nio raka matcher där de orangeklädda dessutom håller ett målsnitt på 2.33 mål per match.

Jag spelar på båda lagen gör mål till 1,96 @ betsson.

  • Match: Hammarby – Eskilstuna
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,96 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 21/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar