Göteborg – Helsingborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

IFK Göteborgs målsättningar är naturligtvis inte lika stora som tidigare år. Klubben har problem med ekonomin. Både Sebastian Eriksson och Lasse Vibe har återvänt för att hjälpa klubben. Stort av spelarna med hjärta för klubben. IFK har emellertid inte fått den säsongsstarten, man hade hoppats på. Förluster mot Eskilstuna samt Djurgården och vinst mot Elfsborg. Blåvitt är knappast topptippade.

Helsingborg är inte vilken nykomling som helst. De är långt ifrån bottentippade den här säsongen. Man har startat säsongen på ett lovande sätt och det lär bli ännu bättre. Även Helsingborg har fått hem sina spelare med stort hjärta för klubben, både Andreas Granqvist och gamla skyttekungen Rasmus Jönsson. Helsingborg har haft det tufft för IFK Göteborg senaste mötena men nu tror jag att man bryter trenden.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,61 @ bet365.

  • Match: IFK Göteborg – Helsingborg
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 22/4