Malmö – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö var bland majoriteten, tippade att vinna Allsvenskan. Ligan inleddes ändock knackigt med kryss mot Häcken och förlust mot mittenlaget Sundsvall. De senaste två matcherna visar emellertid den klass skåningarna besitter, särskilt den senaste hemmamatchen mot Östersund där Malmö var bättre i hela matchen. Trots en hel del skadeproblem i backlinjen, har det sett ganska stabilt ut så här inledningsvis.

Hammarby har heller inte fått den flygande starten på serien som de kanske hade hoppats på. Schemat har inte varit svårt, snarare det motsatta och trots det har Bajen endast en seger på tre matcher, detta mot ett bottentippat Eskilstuna. Formen sviktar och mycket av spetskvaliteterna finns offensivt. Laget kan dock mycket väl kan få hål på Malmö här. Vidar Örn Kjartansson lär vara sugen på att näta.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,81 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Hammarby
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar