Djurgården – Frölunda

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Djurgården vann mycket övertygande i matchen som dem spelade på hemmaplan i finalserien. Borta i Scandinavium har 08:orna emellertid hittills blivit frånåkta och Frölunda har vunnit enkelt. Frölunda spelar med mindre press på axlarna idag och då besitter göteborgarna en tillräcklig skicklighet för att sätta dess defensiv i fokus och kontra mot Djurgården. Deras främsta styrkor sitter i offensiven.

Djurgården har inte heller presterat någon dunderishockey på hemmaplan under hela slutspelet utan det är isolerade matcher där man visar vad man går för. Fyra segrar på sju hemmamatcher i slutspelet där både Skellefteå och Färjestad vann minst en match vardera i Stockholm. Kanske är det Frölundas tur att göra det nu, men främst tror jag chanserna är goda att Djurgården skakas i den här matchen.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,73 @ betsafe.

  • Match: Djurgården – Frölunda
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,73 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 27/4

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar