Djurgården – Frölunda

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Djurgården vann mycket övertygande i matchen som dem spelade på hemmaplan i finalserien. Borta i Scandinavium har 08:orna emellertid hittills blivit frånåkta och Frölunda har vunnit enkelt. Frölunda spelar med mindre press på axlarna idag och då besitter göteborgarna en tillräcklig skicklighet för att sätta dess defensiv i fokus och kontra mot Djurgården. Deras främsta styrkor sitter i offensiven.

Djurgården har inte heller presterat någon dunderishockey på hemmaplan under hela slutspelet utan det är isolerade matcher där man visar vad man går för. Fyra segrar på sju hemmamatcher i slutspelet där både Skellefteå och Färjestad vann minst en match vardera i Stockholm. Kanske är det Frölundas tur att göra det nu, men främst tror jag chanserna är goda att Djurgården skakas i den här matchen.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,73 @ betsafe.

  • Match: Djurgården – Frölunda
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,73 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 27/4