Djurgården – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården har inte riktigt samma karaktärer som gästande Frölunda. Det har varit uppenbart under de sista veckorna, att stockholmarna inte frodas under press. Nu behövde hemmalaget nån enstaka vinst för att säkra slutspelsplatsen. Djurgården förlorade fyra av deras fem avslutande matcher. Klubben löste situationen mycket tack vare andras oduglighet i botten. Men nu idag blir det tufft.

Frölunda har haft stora problem utan lagkaptenen Joel Lundqvist, som inte har kunnat spela. Och med honom borta är man ett sämre lag. Man är inte lika jobbiga att möta och i slutspelssammanhang är det om möjligt än viktigare. Å andra sidan är Frölunda ett lag med oerhörd rutin från slutspelshockey. Det gör att det är nedärvt i stora delar av spelartruppen att steppa upp under den här fasen av en tävling.

Jag spelar på Frölunda ML till 1,78 @ 888Sport.

  • Match: Djurgården – Frölunda
  • Spel: Frölunda ML
  • Odds: 1,78 @ 888Sport
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 15:00, 5/4

SpelbolagBonusLänk
888Sport500 krSpela här!

Lämna ett svar