Djurgården – Frölunda

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Djurgården spelar premiärmatchen mot Frölunda. Hemmalaget kommer knappast med några positiva vibbar. Försäsongen har dessvärre, inte gått som planerat, och stockholmarna har förlorat fem av sju matcher. De torskade mot Örebro och HV71 med storsiffror. Inga siffror, som de vill ha med sig in till seriestart på hjärnhinnan. Djurgården har samtidigt brottats med skador på försäsongen.

Frölunda är ett av seriens svåraste lag att besegra. Roger Rönnberg och hans mannar har genom årens lopp visat att de är oerhört duktiga på att behålla en jämnhet och det är väldigt sällan som formkurvan pendlar upp och ned. Frölunda kan ta med sig en bra känsla in till den här matchen från förra helgen och möter här ett Djurgården som är lite skärrat. Det kommer säkert vara en del premiärnerver.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ bethard.

  • Match: Djurgården – Frölunda
  • Spel: Frölunda (2)
  • Odds: 2,00 @ bethard
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 15:00, 27/9

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!