Djurgården – Frölunda

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Djurgården spelar premiärmatchen mot Frölunda. Hemmalaget kommer knappast med några positiva vibbar. Försäsongen har dessvärre, inte gått som planerat, och stockholmarna har förlorat fem av sju matcher. De torskade mot Örebro och HV71 med storsiffror. Inga siffror, som de vill ha med sig in till seriestart på hjärnhinnan. Djurgården har samtidigt brottats med skador på försäsongen.

Frölunda är ett av seriens svåraste lag att besegra. Roger Rönnberg och hans mannar har genom årens lopp visat att de är oerhört duktiga på att behålla en jämnhet och det är väldigt sällan som formkurvan pendlar upp och ned. Frölunda kan ta med sig en bra känsla in till den här matchen från förra helgen och möter här ett Djurgården som är lite skärrat. Det kommer säkert vara en del premiärnerver.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ bethard.

  • Match: Djurgården – Frölunda
  • Spel: Frölunda (2)
  • Odds: 2,00 @ bethard
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 15:00, 27/9

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar