Frölunda – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda har verkligen imponerat på hemmaplan de senaste månaderna. I nuläget har göteborgarna 16 raka segrar på hemmaplan och under slutspelet, är det ännu inget lag som kunnat störa Frölunda inför hemmapubliken i Scandinavium. Jämför man spelarmaterialet så har Frölunda en bättre spets. De har visat upp ett mycket bra spel på hemmaplan och kommer säkert fortsätta vinna inför hemmafansen.

Djurgården visade moral senast och vände matchen genom stark fighting spirit och visade för Frölunda att man inte ger upp så lätt. Dock har man i de två bortamatcherna man spelat inte varit nära att vinna och Robert Ohlsson måste jobba fram en gameplan för hur man ska brotta ner Frölunda i Scandinavium om det ska sluta med Djurgården som vinnare av Le Mat-pokalen den här säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,92 @ betsson

  • Match: Frölunda – Djurgården
  • Spel: Frölunda (1)
  • Odds: 1,92 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 30/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar