Hammarby – Djurgården

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hammarby hade ledningen senast med 1–0 efter mål av Muamer Tankovic. Malmö tog emellertid över totalt och vann med klara 4–1. Hammarby hade inte mycket att sätta emot när skåningarna satte gasen i botten. Hammarbys säsongsinledning på Allsvenskan har såklart lämnat mycket att önska. Klubbens fem första matcher har resulterat i fem poäng. Bajens enda seger plockades mot Eskilstuna.

Djurgården toppar serien på elva poäng efter fem omgångar. Man har vunnit tre matcher och spelat två oavgjorda. Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf tycks ha hittat ett sätt att kräma ur det bästa av lagets spelare. DIF har dragits med stora skadeproblem under säsongsinledningen. En viktig nyckel har varit att Djurgården har fått tillbaka Erik Berg i laget. Det har inte minst visat sig i lagets två senaste matcher.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Hammarby – Djurgården
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 15:00, 28/4

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!