Djurgården – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården har under längre tid haft Niklas Bärkroth, Alexander Abrahamsson och Astrit Ajdarevic på dess frånvarolista. Hemmalaget har prickat in formen lagom till det andra Stockholmsderbyn denna säsongen. Djurgården har sedan en längre tid påmint om det solida kollektiv, som vann SM-guld förra säsongen. Djurgården har bara släppt in 12 mål, men har samtidigt mindre spets.

Hammarby vann de båda allsvenska derbymötena med 2-1 förra säsongen, men är just nu ganska långt ifrån den nivå som man höll nästan hela förra säsongen. Framförallt är Bajen inte i närheten när det kommer till målfabrikationen. På pappret har man en spetsigare trupp än Djurgården och marginalerna har inte varit på deras sida då man spelmässigt varit bättre än de 14 mål som utdelningen blivit.

Jag spelar på Hammarby Draw No Bet till 2,40 @ Unibet.

  • Match: Djurgården – Hammarby
  • Spel: Hammarby DnB
  • Odds: 2,40 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 17:30, 9/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar