Falkenberg – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Falkenberg är nykomlingar i Allsvenskan. Efter deras strålande säsong i Superettan kammade klubben också hem andraplatsen och därmed en direktplats till svenska högstadivisionen. Tyvärr har man inte inlett lika starkt i Allsvenskan som i fjol. Efter sex spelade omgångar huserar klubben på jumboplatsen i tabellen med blott fyra inspelade poäng. Hemmalaget har förlorat fyra av fem matcher.

Malmö har haft en rätt väntad start på säsongen. Trots att laget ställts mot svårt motstånd i nästan alla dess inledande matcher, huserar man på förstaplatsen i tabellen tillsammans med Djurgården inför den sjunde omgången av ligan. Man har noterats för 11 poäng hittills, trots att man drabbat samman med bland annat Norrköping på bortagräs, Häcken, Östersund och Hammarby.

Jag spelar på Malmö -1,5 mål (Asian Handicap) till 2,05 @ betsson.

  • Match: Falkenberg – Malmö
  • Spel: Malmö -1,5 (AH)
  • Odds: 2,05 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 5/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar