Liverpool – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Liverpool har verkligen imponerat under den nuvarande säsongen. Klopps spelare är endast en match ifrån avgörandet i Premier League-spelet. I Champions League är klubben framme i semifinal, återigen är laget med och slåss på allvar. Klopp har verkligen fått maskineriet att fungera i Liverpool och gjort dem till storklubb. Trots den fantastiska säsongen, kan hemmalaget ändå bli titellösa.

Barcelona lyckades trots stort tryck emot sig vinna första matchen i Champions League-semfinalen mot Liverpool. Skillnaden för kvällen stavades Lionel Messi, som gjorde mål 599 och 600 för Barcelona under kvällen på Camp Nou senast. Barcelona åker till Anfield med ett utvilat lag samt ett 3-0-läge att försvara. Laget mötte Celta Vigo i helgen och det var inte många ordinarie spelare som fanns med i truppen.

Jag spelar på att Lionel Messi gör mål till 2,25 @ Unibet.

  • Match: Liverpool – Barcelona
  • Spel: Messi gör mål
  • Odds: 2,25 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar