Valencia – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Valencias chanser att avancera till Europa League-final, såg extremt bra ut när man tidigt i första mötet, plockade ledningen och hade samtidigt ett bortamål. Klubben tappade emellertid ledningen snabbt och Valencia förlorade matchen med 3-1, ett mindre överraskande resultat med tanke på Arsenals styrka på hemmaplan. Detta dubbelmöte är såklart långt ifrån avgjort. Klubben är ett sämre lag på bortaplan.

Arsenal är med all rätt favoriter att avancera vidare efter vinsten på Emirates, men med tanke på hur de alltjämt presterar på resande fot, finns anledning att oroa sig. De har på sina två senaste bortamatcher, där motståndet varit Wolves och Leicester, släppt in underkända 6 mål. Sett till hela säsongen placerar Arsenal sig på en tiondeplats i en tabell över bortalag i Premier League.

Jag spelar på raka ettan till 1,92 @ betsafe.

  • Match: Valencia – Arsenal
  • Spel: Valencia (1)
  • Odds: 1,92 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 9/5

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar