Arsenal – Newcastle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Arsenal fortsätter imponera i ligaspelet och avslutar seriespelet med FA-Cup-möte. Förmodligen skulle hemmalaget föredragit att spela ligamatch med tanke på dess form. Det öppnar därför för, att klubben försöker spela ihop den elvan som Arteta vunnit tre raka matcher med. Rotering är bra för hemmalaget, med en bredd som är tillräckligt slagkraftig. Givetvis ser man hellre förstaelvan här.

Newcastles hopp om att avancera mot Arsenal i FA Cupen är litet. Det skall krävas mycket för att man skall lyckas med detta, då man både har dålig form och spelare borta pga. coronan. Inte mycket som talar för Newcastle på Emirates och jag tror att detta blir en ensidig historia då hemmalaget lär koppla greppet direkt. Förhoppningsvis vill Arsenal bygga vidare på det man skapar under senaste tiden och då är spelet klappat och klart här.

Jag spelar på raka ettan till 1,44 @ bet365.

  • Match: Arsenal – Newcastle
  • Spel: Arsenal (1)
  • Odds: 1,44 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 18:30, 9/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!