Halmstad – GAIS

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Halmstad har startat nuvarande säsong svagt och plockat sju poäng på sju spelade matcher. Givetvis förväntas mycket mer ifrån hallänningarna som besitter en stark trupp i Superettan. Lagets form har förbättrats och man tog en viktig trepoängare mot Trelleborg senast. Avgörandet kom i andra halvlek och var naturligtvis mycket lättande för Halmstad som haft en sparsam poängskörd under inledningen.

GAIS har efter en imponerande inledning på säsongen, dalat lite. Laget har fyra raka matcher utan att nå samma nivå som tidigare och det ser betydligt svagare ut i göteborgarnas matcher. GAIS kommer ifrån en tuff förlust hemma mot Frej, en match där man är storfavoriter, men inte lyckas leva upp till förväntningarna. Samtidigt spelar Frej riktigt bra. GAIS har inte imponerat på sistone.

Jag spelar på raka ettan till 1,96 @ Svenska Spel.

  • Match: Halmstad – GAIS
  • Spel: Halmstad (1)
  • Odds: 1,96 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!