Halmstad – GAIS

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Halmstad har startat nuvarande säsong svagt och plockat sju poäng på sju spelade matcher. Givetvis förväntas mycket mer ifrån hallänningarna som besitter en stark trupp i Superettan. Lagets form har förbättrats och man tog en viktig trepoängare mot Trelleborg senast. Avgörandet kom i andra halvlek och var naturligtvis mycket lättande för Halmstad som haft en sparsam poängskörd under inledningen.

GAIS har efter en imponerande inledning på säsongen, dalat lite. Laget har fyra raka matcher utan att nå samma nivå som tidigare och det ser betydligt svagare ut i göteborgarnas matcher. GAIS kommer ifrån en tuff förlust hemma mot Frej, en match där man är storfavoriter, men inte lyckas leva upp till förväntningarna. Samtidigt spelar Frej riktigt bra. GAIS har inte imponerat på sistone.

Jag spelar på raka ettan till 1,96 @ Svenska Spel.

  • Match: Halmstad – GAIS
  • Spel: Halmstad (1)
  • Odds: 1,96 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar