Örebro – Norrköping

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Örebro har inlett säsongen mycket dåligt bortsett från i senaste matchen, där man gästade Sundsvall och plockade samtliga tre poäng. Innan dess hade klubben bara besegrat AIK på hemmaplan och ser man till övriga matcher kan vi skriva in förlust mot bottenplacerade Falkenberg samt två matcher mot de andra Stockholmslagen Djurgården och Hammarby. De blev totalt utspelade på hemmaplan.

Norrköping tippades av många som ett av de lagen som skulle utmana Malmö och AIK om SM-guldet den här säsongen. Men säsongsstarten lämnar mycket att önska och hittills har man endast lyckats vinna en enda match och detta med stora problem på hemmaplan mot Falkenberg. Precis som för Örebro är det defensiven som är det stora problemet och denna match lär bli målrik.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,74 @ NordicBet

  • Match: Örebro – Norrköping
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,74 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar